Vind nu je droomappartement

Selecteer uw verdieping en klik op een appartement op bovenstaande plattegrond voor meer details te vinden per appartement.

Appartementen die groen zijn aangeduid zijn nog beschikbaar. Rood is verkocht of in optie.

Bekijk ons volledige aanbod op de tablet of desktop versie van deze website of download de detailplannen.

Download detailplannen

Het perceel van dit project bevindt zich pal in het centrum en heeft dan ook - bovenop de nieuwe woonfaciliteiten - een belangrijke culturele rol te vervullen als handelscentrum én ontmoetingsplaats voor de bewoners en bezoekers van As. Een plaats waar verhalen geboren worden … Wie weet ook het jouwe.

Laagdrempelig en bruisend

Verdeeld over twee verdiepingen van telkens negen appartementen wordt gebouw A een laagdrempelig pand dat altijd dicht bij de Assenaar staat. Het appartementsgedeelte rust daarbij op de stevige basis voorzien onder meer door de onderliggende bibliotheek. Je woont hier dus vlak boven het hart van As. Sfeer en gemak gegarandeerd!

Centrumparkeren? Check!

Voor een centrumproject is parkeercomfort op bewonersmaat natuurlijk onmisbaar. Geen nood, we hebben ook aan je wagen gedacht! Daarom is er onder elke bouwzone een ondergrondse parking voorzien. De parking onder gebouw A is bereikbaar via de Dorpstraat, de ondergrondse parking van gebouw B/C via de Julius Peeterslaan.